9

Simulacija igre na automatima i na stolovima putem sredstava elektronske komunikacije

Uputstva vezana za igre koje nudi Priređivač podležu posebnim odredbama i uslovima korišćenja koje možete pogledati u svakoj igri.

Opis igre

 1. Baccarat

  Baccarat predstavlja zanimljivu igru kartama koja se priređuje putem sredstava elektronske komunikacije. U istoj je obezbeđen veliki povrat igračima u kojoj su kompjuterski generisani događaji,u kojoj se za izbor događaja koristi generator slučajnih brojeva (RNG – Random Number Generator).

  Postoje razne varijacije osnovne igre:

  Cilj igre

  Cilj igre Baccarat je da predvidite čija će ruka pobediti tako što će imati zbir što bliži broju 9.

 2. Slotovi

  Ako vas interesuju instant dobici i veliki džekpotovi kod relativno malih uloga, onda su slotovi prave igre za vas. Kada igrate video slotove, slobodno možete da izaberete iznos na koji želite da se kladite i sa koliko linija želite da igrate. Svaki spin na video slotovima vam pruža priliku da osvojite besplatne spinove, bonus funkcije u okviru igre, džekpotove, džokere, skatere i nasumične nagrade. Sve naše slotove možete pronaći u našem slot predvorju, a mini slot igre takođe i na našim stranama za sportove i igranje uživo. Pravila slot igara možete pronaći unutar igre pomoću dugmeta „Pravila igre“ ili ikone (i).

 3. Diler uživo

  Udobno se smestite i uživajte u stvarnom uživo slot iskustvu kod vaše kuće. Igrajte Live Roulette, Live Blackjack, Live Poker i druge uživo igre za stolom. Naš široki opseg uživo slot stolova omogućava vam da sedite na više mesta, za više stolova. Možete da razgovarate sa dilerima i uživo podrškom, dok igrate bez prekida. Pravila uživo slot igara možete pronaći unutar igre pomoću dugmeta „Pravila igre“ ili ikone (i).

 4. Džekpotovi

  Našim slot igračima nudimo džekpot igre kojima možete pristupiti putem odeljka Džekpot u našem slot predvorju. Džekpotovi su dostupni svim igračima i nude mogućnost da se osvoje iznosi novca koji menjaju život – koje može da osvoji bilo koji igrač, u bilo koje vreme! Pravila džekpot igara možete pronaći unutar igre pomoću dugmeta „Pravila igre“ ili ikone (i).

 5. Igre za stolom

  Šta su to igre za stolom? To je grupa vaših omiljenih slot klasika. Od ruleta, do blekdžeka, bakare i pokera – nudimo vaš širok izbor igara za stolom i garantujemo vam zabavu. Ako niste upoznati sa igrama za stolom i niste sigurni gde da započnete vaše iskustvo sa igrama za stolom, ništa ne brinite, jer svaka igra sadrži odeljak za pomoć koji sadrži pravila igre, kojima možete pristupi u bilo kom trenutku – samo kliknite na znak pitanja ili ikonu (i) koja se nalazi na svim igrama.

 6. Video poker

  Klasični fizički video poker je sada dostupan onlajn. Video poker je Holdem Poker mašina zasnovana na RNG (generatoru nasumičnih brojeva). Kladite se na jednu ili više linija i zadržite ili menjajte karte da biste osvojili maksimalne nagrade! Takođe možete da se kockate svojim dobitkom da biste ga udvostručili! Pogledajte naše video poker naslove u kategoriji „Video poker“ unutar slot predvorja. Pravila video poker igara možete pronaći unutar igre pomoću dugmeta „Pravila igre“ ili ikone (i).

 7. Greb kartice i instant dobici

  Kompletna zabava, ali bez nepotrebnog nereda! Kupite greb kartice i instant dobitne kartice za svoju šansu da osvojite vredne lutrijske nagrade! Uklopite simbole, u skladu sa pravilima igre, da biste osvojili ogromne nagrade! Pravila greb kartica i instant dobitnih kartica možete pronaći unutar igre pomoću dugmeta „Pravila igre“ ili ikone (i).

g